vineri, 27 noiembrie 2009

Made in Romania 2009 - Targuri si Evenimente

Ca in fiecare an in acesta perioada incepe sezonul de "fugarit prin oras", adica Targuri,intalniri, Workshop-uri, etc. Ce se intampla in realitate?

Firmele de organizari evenimente amplaseaza un cort sa fie nu de alta, cer un tarif doar ca sa te inscrii( de inscrierea costa) plus o anumita suma cuprinsa intre 160 euro/mp si 180 euro/mp. Ce-ti ofera ca participant in aceasta suma? Buna intrebare.

Am aflat, ca-ti ofera reclama locala - adica doar pe raza unde se desfasoara evenimentul...de ce mama naibii atat efort sa afle si altii? Comunicat de presa trimis asa...in prima zi a evenimentului sa nu zica lumea ca nu au trimis si ..mai vreti si altceva?

Alternativa ar fi cabane cu sume cuprinse intre 1300 euro si 200 lei/zi, daca trece cineva ok..daca nu..nu., sa-ti traga curent electric costa. Toti baga Primariile in fata, dar banii nu acolo merg, atunci de ce m-as uita catre primarie? Ma uit catre firma care organizeaza si careia ii platesc.

Marea parte nici macar nu-si trimit oamenii pe teren sa vada daca este nevoie de ceva, o problema de rezolvat...doar vorba aceea vin Sarbatorile, au alt program...ti-au dat cabana pe bani grei..mai vrei si reclama? Toti mizeaza ca sunt in centru..si oamenii trec oricum.

Se pare ca asociatiile stundentesti se descurca mult mai bine in materie de promovare, organizare, interes acordat participantilor si nu, numai ei,aici numesc cativa chiar daca nu am fost participat la toate evenimentele lor. I love HandMade, Breslo, ASID, Targ cu Talc, etc. De ce se descurca mai bine? Poate pentru ca au inteles ceva ce marile firme organizatoare de evenimente ....

Vor sa faca toti ca la Vienna...atunci munciti ca acolo...nu asteptati ca participantii s-a va faca treaba pe banii lor.


P.S Acord dreptul la replica oricui.

Un comentariu:

nideleacristian spunea...

Buna ziua.
Ma numesc Nidelea Cristian, administratorul directorului web www.edelbeta.ro.

Va propun un schimb de link-uri. Va pot promova blogul prin introducerea lui la rubrica Parteneri, in cadrul directorului.

In schimb as dori sa plasati la dvs. in blogroll urmatorul link:

Titlu - Web design
url - http://www.nidweb.ro

Daca sunteti de acord, va rog sa ma contactati la nideleacristian@gmail.com cu detaliile link-ului dorit de dvs