sâmbătă, 6 decembrie 2008

Sarbatori Fericite!!!

M-am tot gandit ca la fiecare final de an, fac bilantul. Nu m-am sfiint niciodata sa spun exact ceea ce gandesc, mi-am asumat consecintele, ce-i care ma cunosc stiu ca nu-mi pierd timpul cu minciuni, nu de alta dar stau foarte prost cu memoria. De aceea le multumesc celor care m-au sprijinit ajutat si suportat in acest an, mai ales cand se apropie targurile si devin mai insuportabila de cat sunt in general.

Incep cu Raluca, o prietena asa cum nu am crezut ca exista. Daca o suni sau ii dai sms sa vezi ce face nu-ti raspunde, te ignora cu mare gratie, dar daca-i dai sms pentru o problema iti raspunde instant. Ma cam scoate ea din minti, dar ma bucur ca exista.

Nu-i enumar pe toti dar am si "prieteni" carora le multumesc pentru atentia si grija lor fata de mine, doar in situatiile in care au nevoie de ceva, in rest...De aceea cineva a spus cu intelepciunea lui de pui," eu nu am prieteni, am cunostinte si interese". Poate suna dur , dar adevarat.

Poza este cel putin ciudata, dar a fost cel mai frumos" bradut" din viata mea. A pornit de la o simpla crenguta si-a ajuns bradut improvizat.

Va urez tuturor de pe acum, Sarbatori fericite, Craciun Fericit si La multi ani!

Niciun comentariu: