joi, 4 decembrie 2008

" Marinimia de Craciun "

Au inceput Targurile de Craciun, toti ne dorim s-a putem cumpara ceva pentru cei dragi, intrebarea este la ce preturi? In conditiile in care nu exista nici un targ fara taxa SI NU VORBIM DE ORICE TAXA. De exemplu, pentru Targul de Craciun din parcul Obor taxa de participare este de 2300 euro cu T.V.A, in fata noului mall Liberty City privit de afara imi inspira o cladire de birouri, o casuta costa 800 euro(cu reducere). In parcarile magazinelor Cora, difera taxa in functie de produsele comercializate. La Sala Dalles taxele ajung de la 700-1500 euro pe putin. La Piata Uniri, Universitatii, Tineretului,s.a.m.d taxele sunt intre 60 ron/zi pana la 270 ron/zi in functie de produsele comercializate. Taxe impuse de Primaria Capitalei din cate am inteles.

Si uite asa, tot romanul cumpara ceva "ieftin" pentru cei dragi.

Reprezentatii unor fundatii spera sa aiba vanzare incat sa le poata oferii copiilor cu dezabilitati si handicap, fondurile necesare. Produsele lor, pot fi gasite in Cora Lujerului, Cora Pantelimon si Muzeul Taranului Roman.

Asa incat la aceste taxe si preturile sunt pe masura. Spiritul Craciunului este s-a poti oferi ceva, nu doar sa te uiti lung si sa-ti tragi copilul de mana pentru ca nu-i poti cumpara ceva.

Va doresc voua celor cu sufletul curat, cald si pur.

SARBATORI FERICITE!!



P.S. Comentariile nu necesita aprobare.

Niciun comentariu: